Wij bezorgen gratis in Amstelveen

Shoecare Amstelveen

Footlogics

Toont alle 6 resultaten

Footlogics steunzolen een goede oplossing voor veel voorkomende voetklachten.

Steunzolen van Footlogics zijn voor veel mensen de oplossing om voetklachten te verhelpen. Heb je pijn tijdens het lopen of als je veel moet staan dan kunnen de stuenzolen van Footlogics helpen. De inlegzolen geven extra steun aan de overbelaste voet verminderen hierdoor je klachten.

Welke klachten kun je voorkomen door steunzolen te dragen?

Veelgehoorde klachten die snel verminderen als je eenmaal een steunzool draagt, zijn pijn in de knieën, pijn bij het hardlopen, heuppijn, nekpijn, rugpijn. De meeste mensen weten wel dat de pijn komt door een verkeerde houding, maar ze leggen niet de link met hun voeten. Verkeerde schoenen zijn vaak de oorzaak van de klachten. Bij een verkeerde houding kunnen steunzolen je helpen de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Kies de juiste Footlogics steunzolen voor jou.

Ben je een sporter of sta je juist vaak lang in dezelfde houding stil? Footlogics heeft de steunzool die bij je past. Je kunt steunzolen kiezen op basis van de schoenen die je draagt of op de klachten die je ervaart. En kom je er zelf niet uit? Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op of kom lang in onze winkel in Amstelveen

Verzending

Nadat we je bestelling hebben ontvangen gaan we je bestelling picken en verpakken. Je Footlogics inlegzool zal zo snel mogelijk worden verstuurd en is in de meeste gevallen binnen twee dagen bij je in huis. Uiteraard verpakken we je Footlogics inlegzolen in een stevige doos.