Wij bezorgen gratis in Amstelveen

Shoecare Amstelveen

Sleutels laten maken in Amstelveen

Voor het deskundig laten bijmaken van al uw sleutels in Amstelveen en omgeving, kunt u terecht bij Shoecare Amstelveen. Wij maken snel en precies alle soorten sleutels na, zoals huissleutels, fietssleutels en autosleutels.

Wij hebben grote ervaring en beschikken over de modernste computergestuurde sleutelmachines om alle sleutels haarfijn tot op de millimeter nauwkeurig na te maken. Met meer dan 200 sleutels op voorraad kunnen wij u bijna altijd direct helpen en heeft u binnen de kortste tijd een nieuwe sleutel.

Huissleutels en fietssleutels bijmaken

Laat uw huissleutels bijmaken door de vakman. Shoecare Amstelveen kan praktisch alle merken huissleutels, cilindersloten enz. voor u bijmaken. Wij zijn ook geautoriseerd voor het bijmaken van certificaatsleutels van de merken Cisa, Lips, Anker, Nemef enz. Neem het originele certificaat mee naar onze winkel en u staat snel weer buiten met een nieuwe sleutel.

Ook voor fietssleutels kunt u bij Shoecare Amstelveen terecht. Wij maken zonder problemen sleutels bij van de bekende merken Axa, Trelock, Batavus en Abus. Om het even of het gaat om sleutels voor ringsloten, kettingsloten of beugelsloten, wij maken ze voor u bij. Is uw fietssleutel gebroken, neem dan beide delen mee, dan maken wij weer een prima nieuwe sleutel voor u.

Sleutelservice op locatie

Heeft u een sleutel nodig en bent u slecht ter been en niet in de mogelijkheid om naar onze winkel te komen. Dan bieden we onze speciale sleutelservice op locatie aan. We komen dan bij u langs en maken de sleutel bij u op locatie.